Kontroll på helsestasjonen

I dag har vi vært på 5 måneders kontroll,noe jeg har gledet meg lenge til. Vanligvis så er vi innom helsestasjonen en gang i uka for å veie og prate med helsesøster og siden jeg ikke kunne vært mer fornøyd med helsesøstra vår så skal jeg innrømme at jeg synes en mnd er litt lenge. Både jeg og Ailo koser oss når vi er innom helsestasjonen. Pga at han er prematur så har det vært viktig å passe på at han går bra opp i vekt og derfor har vi veid hver uke, så når det går så mye som en mnd så var det en stk mamma som var ekstra spent i dag. Vekta viste 6180g og det var vi veldig fornøyde med. Vi skal også øke opp til to grøtmåltider om dagen nå, i tillegg til at han skal få begynne å smake banan.

Vaksina var ikke så veldig populær og det gjorde vondt i mammahjerte å høre den intense gråtingen som ikke ville stoppe. Etter jeg la han i vogna og vi begynte å trille så sovnet han heldigvis og da han våknet igjen så var han like blid som vanlig. Det har vært litt ekstra sutring i dag så istad ga jeg han paracet etter anbefalning fra helsesøstra. Akkurat nå så koser Ailo seg i vippestolen og da skal jeg benytte muligheten til å rydde litt før han skal bades og stelles før han tar kveld.

2 kommentarer

henri

22.08.2017 kl.21:55

Vet barnevernet at du har holdt på med narko?

Ronja Dahl

26.08.2017 kl.09:37

henri: så klart :) jeg valgte å si ifra med engang jeg fant ut at jeg var gravid at jeg ville inn i behandling og da er det klart det blir plukket opp med engang. Jeg valgte alikavell selv å invitere bv inn i bildet og vi har hele veien hatt en åpen og ærlig dialog og jeg har hatt utrolig mye støtte i dem. Selv om de avsluttet saken min i juni så har vi fortsatt litt kontakt og det synes jeg er veldig koslig

Skriv en ny kommentar

Ronja Dahl

Ronja Dahl

22, Trondheim

Kategorier

Arkiv

hits