Sommer i Trondheim

I går var det en stk sliten mamma etter vi hadde vært på farten hele dagen,derfor valgte jeg å legge meg samtidig med gutten og da var det i grunn helt greit at dagen begynte kl seks når vi hadde så fint vær.

Vi slappet av litt inne før vi gikk ut på verandaen. I går kjøpte jeg uv telt til Ailo som han kan ligge under med lekene sine.Etterhvert så ble det tid for dagens første dupp og da benyttet jeg tiden til å finne fram en iskaffe,lage meg frukt og se serie. Det er ikke ofte det er fint vær her i Trondheim så da er det godt å nyte det,samtidig er det viktig å huske på at det fort blir for varmt for disse små i denne varmen, så da tok jeg valget om at i dag holder vi oss hjemme så vi kan veksle på å gå inn og sitte ute. Først lå Ailo i vogna si ute når han sov,prøvde å skjerme for med en paraply samt at jeg hadde stilt vogna i skyggen,var ofte bort for å kjenne på han,selv om han lå i bare bleien så ble det alt for varmt og jeg valgte derfor å trille vogna inn. Det er ekstremt viktig å huske på at man ikke dekker til vogna med teppe for å prøve å holde varmen ute,dette er direkte farlig og virker mot sin hensikt. Når man ser år etter år at folk alikevell gjør dette så tenker jeg at man kan ikke få sagt det mange nok ganger.

Processed with VSCO with s3 preset

Vi tok oss en liten trilletur før vi stoppet innom butikken. Barn under ett år skal helst ikke bruke solkrem,men de skal værtfall ikke bli solbrente så på dager som dette,når det er for varmt til å dekke med klær og jeg vet jeg ikke kan unngå sola så smører jeg han med solkrem. Når man alikevell bruker solkrem på så små barn er det lurt å velge en solkrem med fysisk filter. Spør gjerne de på apoteket va de anbefaler.Senere på dagen flyttet vi oss til den andre verandaen hvor kveldssola kommer så Ailo kunne leke litt mer før vi gikk inn å badet han. Nå har han tatt kvelden og da får jeg litt tid for meg selv til å lage mat,rydde og nyte resten av sola.

 

Én kommentar

Camilla

21.07.2017 kl.18:37

Søteste Ailo 😍😍😍 så koselig dokker har det😀🤗

Skriv en ny kommentar

Ronja Dahl

Ronja Dahl

22, Trondheim

Kategorier

Arkiv

hits